sapientia.ro

Főoldal / Felvételizőknek /

Felvételi beiratkozási díjak

Felvételi beiratkozási díjak

A Csíkszeredai Karon a felvételi díj összege minden szakra egységesen 50 lej, amely összeg fejében több opció bejelölhető egy adott képzési ciklus keretében, prioritási sorrendben.

A Kolozsvári Karon a felvételi díj összege minden szakra egységesen 70 lej, amely összeg fejében több opció bejelölhető egy adott képzési ciklus keretében, prioritási sorrendben.

A Marosvásárhelyi Karon a felvételi díj összege minden alapképzési szakra egységesen 50 lej, szakcsoportonként egy beiratkozási díjat térítve, amely összeg fejében egy alapképzési szakcsoport keretében több opció bejelölhető, prioritási sorrendben. A mesteri szakokra való felvételi beiratkozás díja ugyancsak 50 lej.

A felvételi díj befizetésének kötelezettsége alól mentesülnek:

a) félárvák és árvák (26 év alatti jelentkezők esetében);
b) akik gyermekotthonban nevelkedtek;
c) oktatási intézményben dolgozó tanszemélyzet és segédtanszemélyzet gyermekei (beleértve nyugdíjas szülőket is);
d) az alapító egyházak lelkipásztorainak gyermekei (beleértve nyugdíjas szülőket is);
e) a Sapientia Alapítvány és az EMTE főállású alkalmazottai és ezeknek gyermekei (nyugalmazott alkalmazottak esetében is alkalmazandó).

Akik a fenti feltételek értelmében nem kell iratkozási díjat fizessenek, azok a mentességről szóló igazolást szükséges beküldjék.

A fizetés módjáról

A felvételi díjat webshopos módon, online is be lehet fizetni bankkártyávalAki átutalást vagy egyéb típusú befizetést választ, az a banki bizonylatot kell feltöltse a rendszerbe.

Eseménynaptár

2021. október

KeSzCsSzVa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031