sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

A Sapientia videója a világ legjobb Happy adaptációi között

Pharrell Williams és az ENSZ összefogott a Boldogság Nemzetközi Napjának alkalmából. Március 20-án Pharrell kihirdette a legjobb alkotásokat, amelyek közé a Sapientia EMTE Happy videóját is beválasztották.

Pharrell Williams bejelentette az ENSZ-szel való együttműködést, melynek keretében együtt ünneplik a Boldogság Nemzetközi Napját március 20-án, csütörtökön. Pharrell ezen a napon, minden időzónában, délben, kihirdette a legsikerültebb Happy-adaptációkat, amelyek közé bekerült a Happy Sapientia videó is. http://24hoursofhappiness.com weboldalon futó 24 órás eseményen felül Pharrell arra kér mindenkit, hogy cselekedjenek és segítsenek a globális humanitárius tevékenységekhez pénzt gyűjteni. 

Ennek a globális digitális elkötelezettségnek a részeként emlékeztetnek arra, hogy mindenki megérdemli a boldog, egészséges életre való esélyt, és arra buzdítanak, hogy adakozzunk az ENSZ humanitárius tevékenységeinek megsegítésére, hogy növeljük azoknak az esélyeit, akiknek a leginkább szükségük van rá.

Az eseményen való részvételi lehetőségek:
· Dance mob videók megosztása a YouTube csatornádon a #HAPPYDAY taggel
· Facebook, G+, Tumblr vagy Instagram képek/videók megosztása a #HAPPYDAY hashtaggel
· Tweet/Vine üzenet a #HAPPYDAY hashtag használatával
· Happy borítóképek közzététele a YouTube csatornádon, a #HAPPYDAY taggel
· A Happy című dal lejátszása és adakozás a CERF (Central Emergency Response Fund) megadott honlapján
· A Happy Spotify vagy Google Play lejátszási listák megosztása G+-on, Facebookon, Twitteren és/vagy Tumblren a #HAPPYDAY hashtaggel

Pharrell Williams, Happy, Happy Sapientia, a boldogság nemzetközi napja

Eseménynaptár

2021. december

KeSzCsSzVa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031