sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Dura László Díj pályázati hirdetmény - 2019

Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés és a Dura Stúdió Kft. meghirdeti a Dura László diplomamunka pályázat 2019-et.
 
A pályázaton való részvétel feltételei:
 
1. A pályázatra az jelentkezhet, aki magyar felsőoktatási intézményben
  • alapképzés
  • mesterképzés
  • osztatlan 5 éves képzés
  • szakirányú továbbképzés (amely szakdolgozat készítéssel zárul) keretében a szakszervezetekkel, a munkavállalói érdekvédelemmel foglalkozó, magyar, vagy idegen nyelvű diplomamunkát, szakdolgozatot készített.
2. A pályázatra benyújtott diplomamunka, szakdolgozat tárgya legyen kapcsolatban a munkavállalói érdekvédelemmel, a szakszervezetekkel és azok feladatával, történelmével,
honi, európai, nemzetközi kapcsolatával, a munka világával, munkaerő-piaccal, foglalkoztatással, munkahelyi és munkaügyi konfliktusokkal, oktatással, továbbtanulással.
 
Érintsen valamilyen időszerű problémakört. Legyen világos, áttekinthető szerkezetű, a szövege és ábraanyaga legyen egymással összhangban. Tekintse át a témára vonatkozó szakirodalmat, és arra helyesen hivatkozzon, abból helyesen idézzen. Legyen a diplomamunka hasznosítható a társadalom számára. A diplomamunka, szakdolgozat legyen magas színvonalú, alkalmazza a tanultakat, és kiemelkedő gondolkodásmódot tükrözzön.
 
3. A pályázatra benyújtott diplomamunka, szakdolgozat – amennyiben megfelel a Dura László diplomamunka pályázat szabályzatában előírtaknak – díjat nyerhet. Az arra érdemes pályázók dicséretben részesíthetők.
 
4. A pályázatra a 2019. január 1-jétől 2020. február 19-ig terjedő időszakban megvédett diplomatervek, szakdolgozatok nyújthatók be.
 
5. A pályázó a benyújtás időpontjáig zárja le az adott képzési szintnek megfelelő tanulmányait, és védje meg a diplomamunkáját, szakdolgozatát.
 
6. A pályázatot a megadott határidőig elektronikusan a Dura Stúdió Kft-hez kell benyújtani az info@dura.hu címen, Dura László Díj tárgy megjelölésével. A pályázati jelentkezési
laphoz mellékelni kell
  • a diplomamunkát,
  • a diploma másolatát,
  • a felsőoktatási intézményben született belső és külső bírálat szövegét,
  • • az oktatási intézmény nyilatkozatát,
  • pályamunka egyoldalas tartalmi kivonatát. 
A pályázatot a pályázó hallgató és a hallgató oktatási intézménye is benyújthatja. Amennyiben az oktatási intézmény több pályamunkát is benyújt, kérjük azokhoz csatolni
az „összesítő lapot” is.
 
A jelentkezés határideje: 2020. február 20.
 
A jelentkezési lap itt letölthető:
A díjak oklevéllel és pénzjutalommal járnak. A kiírók a pályázat eredményét (szerző, cím, konzulensek, díj) a honlapjaikon közzé teszik. A díjazott és dicséretben részesített pályamunkák teljes terjedelemben megjelennek a www.szakszervezetek.hu honlap e célra létrehozott rovatában.

dura lászló, pályázat

Eseménynaptár

2019. október

KeSzCsSzVa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031