sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Egyetemi állásbörze – felsőfokú végzettséggel rendelkezők számára

2018. április 12-én, csütörtökön, a Sapientia EMTE Csíkszeredai Kara egyetemi állásbörzét szervez a Hallgatói Önkormányzattal és a Hargita Megye Fejlesztési Ügynökségével közösen.

 

A Sapientia EMTE Csíkszeredai Kar állásbörzéje kizárólag felsőfokú végzettek számára szervezett álláskeresési fórum, ahol a helyi, a regionális és országos érdekeltségű cégeknek egyaránt lehetősége van felvenni a személyes kapcsolatot a hallgatókkal és megismertetni velük az adott céget, aktuális állásajánlataikat és gyakornoki programjaikat. Itt a potenciális munkáltatók (gazdasági egységek, közintézmények, egyesületek, egyéni vállalkozók) diploma előtt álló, frissdiplomás, illetve akár néhány éves szakmai tapasztalattal rendelkező fiatal álláskeresőkre is számíthatnak. 

Az esemény helyszíne a Sapientia EMTE Csíkszeredai Karának egyetemi hallja és félemelete.

Felkészítő nap:

Az egyetemi állásbörzét megelőzi egy felkészítő nap, amelyre április 10-én, kedden kerül sor. A felkészítő nap keretében célirányos előadásokkal, tréningekkel, személyre szabott tanácsadásokkal (önéletrajzírás, pályatervezés, próbainterjú) segítjük hallgatóink felkészülését  az állásbörzére, hogy megfelelő tudással és magabiztossággal indulhassanak neki az munkakeresésnek. Főbb témák ezen a napon az önéletrajzírás, motivációs levél készítés, ismerkedés a munkáltatói elvárásokkal, valamint szó lesz a szakmai gyakorlat fontosságáról is.

A felkészítő nap kísérő programjaként az érdeklődőknek lehetősége lesz fotózásra is, ahol az önéletrajzhoz szükséges fotót elkészítjük. A fotózásra április 10-én kerül sor 14-16 óra között, és a gördülékenyebb munka érdekében bejelentkezésre van szükség. Bejelentkezni IDE kattintva lehet!

Ugyanakkor szépségsarok is várja az ideérkezőket, hiszen az Avon Románia munkatársai akár sminket is biztosítanak a fotózáshoz, valamint lehetőség lesz kozmetikai tanácsadás igénybevételére is.

További információkat kérni a suketlevente@uni.sapientia.ro e-mail címen lehet, Süket Levente, karrier és pályázati felelőstől.

állásbörze, csíkszereda, hargita

Eseménynaptár

2019. március

KeSzCsSzVa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031