sapientia.ro

Főoldal / Hírek /

Pályázati felhívás: Sapientia Maximus Hallgatói Díj

A Sapientia EMTE Tehetséggondozási és Tudományos Diákköri Tanácsa pályázatot hirdet a SAPIENTIA MAXIMUS HALLGATÓI DÍJRA, a legkiemelkedőbb hallgatói tudományos munka elismeréseként. A díj oklevélből és pénzjutalomból áll, annak átadására a kari évzáró ünnepségek alkalmával kerül sor.

A díjra a 2018/2019 tanévben végzős évfolyamra beiratkozott alapképzési és mesteri hallgatók pályázhatnak (tanulmányaik meghosszabbítását végző hallgatók nem pályázhatnak). Csak olyan tudományos eredmények vehetők figyelembe, amelyek a Sapientia EMTE-vel való aktív hallgatói jogviszony időszaka alatt születtek.

A Sapientia Maximus hallgatói díj a következő kategóriákban kerül kiosztásra:

 
  1. Műszaki Tudományok
  2. Agrártudományok
  3. Természettudományok
  4. Humántudományok
  5. Társadalomtudományok
  6. Közgazdaság- és jogtudomány

Az alapképzési és mesterszakok tudományterületekre való besorolása ITT található.

 
Az Egyetemi Tehetséggondozási Tanács végzi a pályázatok értékelését, és dönt a díj odaítéléséről. A pályázat elbírálása során figyelembe vett kritériumok ITT olvashatók. A díj odaítéléséhez az alapképzéses hallgatók esetében minimum 50 pontot, míg a mesterszakos hallgatók esetében minimum 80 pontot kell a pályázónak elérnie.

A pályázatnak a következő dokumentumokat kell tartalmaznia:

 
- Pályázati űrlap (letölthető ITT)
- Curriculum vitae
- Publikációs lista
- Mellékletek (bizonyító dokumentumok fénymásolata)
 
A pályázati űrlapot elektronikusan, magyar nyelven kell kitölteni, és kinyomtatva, aláírva kérjük benyújtani, egy példányban, a fenti iratokkal együtt. A meghatározott kritériumrendszer alapján összeállított pályázatnak részletes információkat kell tartalmaznia az adott teljesítmény háttéradataira vonatkozóan: így pl. kari TDK-n való részvétel esetében: szerző(k) neve és szakja, dolgozat címe, témavezető(k) neve, TDK helyszíne és időpontja, elért helyezés. A pályázathoz mellékelni kell a bizonyító dokumentumokat fénymásolva (pl. oklevelek, részvételi lap, megjelent publikációk, programfüzet stb.).
 
A pályázatot lezárt borítékban a Kar Dékáni Hivatalában kell leadni. 
 
Határidő: 2019. május 31.
 
A Sapientia Maximus Hallgatói Díj megítélésének szabályzata elérhető ITT.
 
 

maximus, pályázat

Eseménynaptár

2020. június

KeSzCsSzVa
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930