sapientia.ro

Főoldal / Kutatás / Kutatási pályázatok / Egyéb pályázatok /

Pályázat nemzetközi tudományos konferenciákon való részvétel támogatására 2018

A Kutatási Programok Intézete (KPI) pályázatot hirdet a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem (EMTE), valamint a Partiumi Keresztény Egyetem (PKE) főállású oktatói és kutatói számára nemzetközi konferenciákon való részvétel támogatására.

pályázat célja az erdélyi magyar magánegyetemi hálózat keretében született kutatási eredmények nemzetközi szinten való bemutatása, ismertté tétele, az oktatók szakmai előmenetelének támogatása, valamint a nemzetközi, a hazai és a magyar tudományosságon belüli szakmai kapcsolatok bővítése.

Pályázni lehet a 2018. január 20. és december 31. közötti időszakban megrendezésre kerülő, nemzetközi konferenciákon való részvételre.
 
A támogatás részvételi díjra, utazási, valamint szállásköltségre fordítható.
 
A maximálisan megpályázható összeg 2500 RON.
 
Minden oktató csak egy konferencia-részvételre nyújthat be pályázatot. A nyertes pályázó a támogatatást csak a pályázatban megjelölt és a Tudományos Tanács által jóváhagyott konferencia költségeinek fedezésére használhatja fel.

A pályázók köre

 
Pályázhatnak a Sapientia EMTE, valamint a PKE főállású, aktív, tudományos fokozattal rendelkező oktatói.
 
Nem nyújthatnak be pályázatot azok az oktatók, akiknek a 2017/II-es részvételi beszámolóját vagy pénzügyi elszámolását az Intézet nem fogadta el.
A támogatás feltételei
 
  • a pályázó a pályázati anyagban megjelölt, rangos tudományos rendezvényen tartson előadást vagy mutasson be posztert;
  • a pályázó a konferenciára előterjesztett előadásában/poszteren tüntesse fel az egyetem nevét;
  • határidőre juttassa el az Intézethez a szakmai és a pénzügyi beszámolót.

A pályázás módja

 
Pályázni a KPI-2018 űrlap kitöltésével lehet. A Sapientia EMTE oktatói számára kizáró jellegű feltétel, hogy a pályázók feltöltsék és aktualizálják adataikat a KPIOR online nyilvántartási rendszerbe.
 
A PKE oktatói számára – amennyiben nincs ilyen intézményi kötelezettség – az űrlaphoz mellékelni kell a pályázó 10 legfontosabb publikációját tartalmazó listát 3 évre visszamenőleg (2016 – 2018);
A pályázathoz csatolni lehet egyéb mellékleteket is, amelyeket a pályázó fontosnak tart. A pályázatot kizárólag elektronikus úton kell benyújtani, a kpi@kpi.sapientia.ro címre kell elküldeni.
 
Pályázási időszak: 2017. december 15. – 2018. január 10.
 
A beérkezett pályázatokat a Tudományos Tanács bírálja el. A finanszírozás módja utófinanszírozás, a költségek térítése a pályázatban megfogalmazott tevékenység teljesítése után történik. A költségekre vonatkozó eredeti számlákat és bizonylatokat a rendezvényt követő 15 napon belül kell eljuttatni az Intézethez.
 
A támogatást elnyert pályázó a konferenciát követő 15 napon belül köteles rövid (1-2 oldal terjedelmű) beszámolót készíteni az Intézet számára. A beszámolót is elektronikus úton kell elküldeni a KPI e-mail címére.
 
A beszámolóhoz kötelező módon csatolni kell a konferencia programját, amelyben szerepelnie kell a pályázó nevének előadóként vagy társelőadóként.
 
Figyelem! A késve küldött (15 napos határidőt meghaladó), nem az elszámolási útmutató szerint összeállított vagy a hiányos elszámolásokat és beszámolókat az Intézetnek nem áll módjában elfogadni.Következésképpen az adott konferencia költségeit az Intézet nem téríti meg.
 
Az elszámolási útmutató letölthető az egyetemek honlapjáról.
 
További információk a kpi@kpi.sapientia.ro e-mail címen, illetve a 0364-401.454-es telefonszámon kérhetők munkanapokon 8–16 óra között.

Eseménynaptár

2021. október

KeSzCsSzVa
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031