sapientia.ro

Pagina principală / Ştiri /

Alegeri pentru desemnarea rectorului Universităţii Sapientia

Alegerea rectorului Universitatii Sapientia va avea loc în 9 decembrie 2020 între orele 9-17. Dispun de drept de vot cadrele didactice titulare ale universităţii şi studenţii aleşi ca membri în consiliile facultăţilor şi în Senat. 

Listele electorale la nivel de facultăţi sunt afişate la sediul facultăţilor pe afişierele destinate alegerilor, respectiv postate pe site-urile facultăţilor. Persoanele cu drept de vot pot solicita transferul la o altă secţie de votare în termen de 5 zile de la afişarea listelor. Cererile vor fi adresate Biroului electoral al Universităţii prin intermediul Rectoratului până la 3 decembrie 2020 prin email transmis la adresa valasztasok@sapientia.ro.

Având în vedere faptul că, prin decizia Senatului, în cadrul circumscripţiei electorale a Facultăţii de Ştiinţe Tehnice şi Umaniste din Târgu Mureş se înfiinţează o secţie de votare şi la sediul Centrului de Studiu din Sfântu Gheorghe, toţi cei care optează să-şi exercite votul în cadrul acestei secţii vor depune o cerere în acest sens, transmisă Biroului electoral al Universităţii prin email până la termenul mai sus menţionat.

Cu trei zile înainte de derularea alegerilor listele de vot ale secţiilor de votare nu pot fi modificate. Listele electorale finale se vor afişa cu 3 zile înaintea zilei alegerilor la sediul secţiilor de votare şi pe pagina web a alegerilor.

Instrucţiunile referitoare la modul de exercitare a votului pot fi accesate aici.

Toţi membrii cu drept de vot ai comunităţii academice sunt îndemnaţi să participe la vot.

Biroul electoral al Universităţii

alegeri, rector

Calendar de evenimente

decembrie 2021

LuMaMiJoViDu
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031