sapientia.ro

Pagina principală / Ştiri /

Conferință despre cele mai recente cercetări de mediu la Facultatea de Științe și Arte

Cea de a 15-a ediție a Conferinței de Științe ale Mediului în Bazinul Carpatic va avea loc în perioada 3-6 aprilie 2019, și va fi organizată de către Departamentul de Știința Mediului din cadrul Universității Sapientia și Asociația EnviroScientia. Conferința internațională se va desfășura în clădirea Facultății de Științe și Arte din Cluj-Napoca (Calea Turzii nr. 4).

Scopul conferinței este prezentarea celor mai recente rezultate ale cercetărilor care se derulează în Bazinul Carpatic, precum și discutarea problemelor teoretice și practice. Conferința oferă participanților posibilitatea unică de a discuta colaborări profesionale și eventuale participări comune la competiții de proiecte, și nu în ultimul rând, este o platformă excelentă pentru studenții maghiari din țară și din străinătate de a susține prelegeri în limba engleză. În același timp conferința vizează promovarea gândirii și educației ecologice, precum și sublinierea importanței punerii în aplicare a rezultatelor obținute în urma cercetărilor.  

Domeniile conferinței: fizica mediului, chimia mediului, ecologie, geografia mediului, geologia mediului, mediul construit și amenajarea spațiului, gestionarea deșeurilor, energii alternative, economia mediului, știința agromediului, științe tehnice în protecția mediului, politica de mediu al UE și internațională, educația de mediu.

Conferința se va desfășura în limbile maghiară și engleză. Programul poate fi accesat aici.

științele mediului, conferință

Calendar de evenimente

iunie 2020

LuMaMiJoViDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930