sapientia.ro

Pagina principală / Ştiri /

Discuții cu privire la lansarea programelor de professor de educație fizică şi antrenoriat cu două instituții din Budapesta

La 13 februarie, reprezentanți ai Universității de Educație Fizică și ai Universității Națională de Servicii Publice au vizitat Universitatea Sapientia. În cadrul discuțiilor, Facultatea de Ştiinţe Economice, Socio-Umane și Inginereşti, Miercurea Ciuc a prezentat cele două programe de licență: sport, antrenoriat  și educație fizică și sport.

Universitatea Sapientia intenționează să lanseze două programe de educație fizică și știință sportivă; acesta este motivul invitării a două instituții din Budapesta. În cadrul discuțiilor, Facultatea de Ştiinţe Economice, Socio-Umane și Inginereşti, Miercurea Ciuc a prezentat cele două programe de licență: sport, antrenoriat  și educație fizică și sport.

Totodată, părțile au analizat în detaliu planurile profesionale pentru cele două programe, precum și cadrurile didactice şi infrsastructurale aferente. Universitatea de Educație Fizică din Budapesta s-a angajat să ofere sprijin profesional și educațional complet pentru demararea celor două programe în perioada următoare.

În cadrul întâlnirii Universitatea de Educație Fizică din Budapesta a fost reprezentată de rectorul Lajos Mocsai și rectorul adjunct Tamás Sterbenz, iar din partea Universităţii Națională de Servicii Publice a fost prezent Tamás Freyer, șeful Departamentului de Educație fizică și arte marțiale. Din partea Universității Sapientia, rectorul László Dávid, Márton Tonk, președintele Senatului, Adalbert Balog și Mara Gyöngyvér, rectorii adjuncți, Ede Lázár, decanul Facultății de Economie, Științe Socio-Umane și Inginerie Miercurea Ciuc și Ildikó Miklóssy, șeful Departamentul de Inginerie Biomedicală i-au primit pe vizitatori.

Calendar de evenimente

octombrie 2020

LuMaMiJoViDu
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031